ΤΡΕΝΟ Ο ΑΕΤΟΣ,4-2 ΤΟΝ ΜΥΤΙΚΑ

2013-12-21 21:59

Την τριτη συνεχομενη νικη του πανηγυρισε ο Αετος σημερα το μεσημερι με αντιπαλο την ομαδα του Μυτικα,η ομαδα φαινεται οτι εχει παρει τα πανω της μετα απο το μετριο ξεκινημα που εκανε και με οπλο της τον μεγαλο ενθουσιασμο που δειχνουν οι παιχτες κυριως εντος του χωριου οχι μονο εχει σιγουρεψει την παραμονη στην κατηγορια αλλα πλεον εχει βαλει και πιο υψηλους στοχους,να σημειωθει οτι κλειδι στις τελευταιες νικες ειναι οι παιχτες 'κλειδια' που σε καθε αγωνιστικη καποιος θα παρει την ομαδα πανω του,στην προηγουμενη αγωνιστικη ηταν ο Πλευριτης Γ. που εκανε την διαφορα,αυτη την φορα ηταν ο Κατσιγιαννης Β. που εκανε ενα τελειο παιχνιδι και πετυχε χατ τρικ.

 Στο αγωνιστικο κομματι,το παιχνιδι αρχισε στης 3 μ.μ. Το σκορ ανοιξε ο Κατσιγιαννης Β. υστερα απο φοβερο συνδιασμο με τον Κελεπουρη Χ. που σφραγισε ετσι την καθολικη υπεροχη που ειχαν οι παιχτες του Αετου το πρωτο 25λεπτο,εκει ενα λαθος της αμυνας εδωσε την ευκαιρια στους φιλοξενουμενους να ισοφαρισουν και να μπουν παλι στην διεκδικηση του παιχνιδιου.Ο Αετος δεν πτοηθηκε απο το γκολ και προσπαθουσε να ξαναπαρει το προβαδισμα,ετσι ανεβασε ψηλα την αμυνα και σε μια αντεπιθεση των φιλοξενουμενων βρεθηκε πισω στο σκορ λιγο πριν την αναπαυλα.

 Στο 2ο μερος η ομαδα μπηκε πολυ δυνατα στον αγωνιστικο χωρο και σημειωσε την ισοφαριση πολυ γρηγορα(48ο λεπτο) με γκολ του Ρουσα'ι' Β. μετα απο ασιστ του Κατσιγιαννη.Η πιεση συνεχιστηκε ακομα πιο εντατικα που δεν αφησε περιθωρια στους φιλοξενουμενους να αποφυγουν το μοιραιο και να βρεθουν πισω στο σκορ πριν την συμπληρωση  μιας ωρας παιχνιδιου με δραστη και παλι τον Κατσιγιαννη με ομορφο κοντινο πλασε.

 Ο εκνευρισμος της ολικης ανατροπης αποσυντονισε την ομαδα του Μυτικα που σε μια απροσεχτη στιγμη ενας απο τους παιχτες αντικρυσε την κοκκινη καρτα και αφησε την ομαδα του με 10,ο Αετος επωφεληθηκε απο το αριθμητικο πλεονεκτημα,δημιουργησε πολλες ευκαιριες που δυο εξ αυτων σταματησαν στο δοκαρι(Κουτσογιαννος Θ. και Παυλος Χ.) για να ερθει το κερασακι στην τουρτα στο 75ο λεπτο με το  τριτο προσωπικο τερμα του Κατσιγιαννη απο την ασπρη βουλα,το πεναλτι κερδισε ο Ντεμος Ν.

 ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.