ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ- ΑΕΤΟΣ 0-2

2013-12-16 17:31

 

 

 

 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΠΛΟ

Μεγαλη νικη πετυχε η ομαδα του Αετου σε εκτος εδρας παιχνιδι με σκορ 0-2 απεναντι στην ουραγο του ομιλου Αχιλλεα Παπαδατου.Η ομαδα παρουσιαστηκε με πολλες αλλαγες στην αρχικη 11αδα.

Σε ολο το παιχνιδι ο Αετος ειχε τον ελεγχο του παιχνιδιου και δεν αφησε περιθωρια για κατι καλο στους γηπεδουχους  μετα απο τα 2 γρηρορα γκολ που πετυχε.Το σκορ ανοιξε στο 15' ο καλυτερος του παιχνιδιου Πλευριτης Γ.  με σουτ εντος περιοχης σε φαση διαρκειας μετα απο αστοχη απομακρυνση των αμυντικων και ετσι ανοιξε ο δρομος και για δευτερο γκολ στο 35' με τον Κελεπουρη Χ. με ωραιο πλασε μετα απο λαθος της αμυνα.Στο 25' γκολ που πετυχε ο Κελεπουρης Χ. ακυρωθηκε κακως απο τον διατητη ενω για τους γηπεδουχους η μοναδικη φαση σταματησε στο δοκαρι της εστιας του Κρεμμυδα.

 Στο δευτερο ημιχρονο η εικονα των πρωτων λεπτων ηταν ιδια με του πρωτου ημιχρονου,μεγαλη χαμενη ευκαιρια απο τον Πλευριτη Γ. απο κοντα με το κεφαλι απομακρυνε αμυντικος του Αχιλλεα πανω στην γραμμη.στην συνεχεια ο ρυθμος του αγωνα επεσε και εδωσε την ευκαιρια στους γηπεδουχους να πιεσουν καιι να χανουν στο 70ο λεπτο την μοναδικη αξιολογη ευκαιρια τους στο β' μερος.

 Στα τελευταια 20 λεπτα η ομαδα του Αετου ηλεγχε τον αγωνα κρατωντας μακρυα τους επιθετικους του Αχιλλεα και δεν  σημειωθηκε καποια συμαντικη ευκαιρια.Ο συνδιασμος της επερχομενης ηττας με την κακιστη βαθμολογικη θεση του Αχιλλεα εκνευρισαν παιχτες και φιλαθλους της τοπικης ομαδας που προεβησαν σε εχθροπραξιες(φιλαθλος εισεβαλε στον αγωνιστικο χωρο με επιθετικες προθεσεις για παιχτη της ομαδας μας).Μετα απο ολιγολεπτη διακοπη ο αγωνας συνεχιστηκε χωρις κατι ιδιαιτερο και για τις 2 ομαδες μεχρι την ληξη του.

 

 ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ  ΕΡΧΟΝΤΑΙ.