''ΦΙΛΙΚΗ'' ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΤΟ(ΚΑΝΔΗΛΑ - ΑΕΤΟΣ 2-0)

2013-12-30 15:44

 

Φιλικη ηττα υπεστη η ομαδα του χωριου μας απο την την ομαδα της κανδηλας σε φιλικο που εγινε με αφορμη την διακοπη πρωταθληματος.

 Ο καιρος ηταν ιδανικος για μπαλα και οι δυο ομαδες χωρις την πιεση των ''τριων βαθμων'' εδωσαν ενα πολυ καλο τεστ εν'οψη της δυσκολης συνεχειας που ερχεται για το πρωταθλημα.

 Το παιχνιδι αρχισε στης 3μ.μ. Η γηπεδουχος ομαδα μπηκε δυνατα στο παιχνιδι και δημιουργησε 2 πολυ καλες ευκαιριες για γκολ στο 6' και στο 10' αλλα οι προσπαθειες τους σταματησαν στον παρα πολυ καλο,σ αυτο παιχνιδι,τερματοφυλακα μας Μαριο Κελεπουρη  που κατεβασε τα ρολα σε πολλες περιπτωσεις.Στο 13' μια τυχερη φαση για τους γηπεδουχους που κατεληξε γκολ υστερα απο  δυσκολη αποκρουση του Κελεπουρη Μ. η μπαλα χτυπησε στον αμυντικο μας Γεωργουση Δ και κατεληξε στα διχτυα.Στην συνεχεια μια απερισκεψια του αμυντικου μας Βαλλιανου Θ. που ηρθε στα χερια με αντιπαλο σε μια δυνατη φαση αναγκασε τις 2 ομαδες να τους κανουν αλλαγη για να μην δημιουργηθουν περαιτερω προβληματα.Στην ροη του παιχνιδιου χαθηκαν πολλες ευκαιριες απο την ομαδα μας για να φερουν το παιχνιδι στα ισια κυριως απο τον Κελεπουρη Χ. και Κατσιγιαννη Β.

Το δευτερο μερος ξεκινησε ακομα πιο ανοιχτο σε ευκαιριες απο το πρωτο και απο τις δυο ομαδες,δυο κλασικες ευκαιριες για τον Αετο(η μια κατεληξε στο δοκαρι σε πλασε του Ντεμου Ν. μετα απο πολυ καλη εναλλαγη της μπαλας με τον Κατσιγιαννη Β.)για ερθει τελικα το δευτερο γκολ για την Κανδηλα στα μεσα του ημιχρονου μετα απο λαθος εξοδο και ασθενες μπλοκαρισμα της μπαλας απο τον τερματοφυλακα  μας που ηταν το μοναδικο του λαθος.

Μια ηττα που δεν ειχε βαθμολογικη απωλεια ειναι παντα εκμεταλλευσιμη ωστε να διορθωθουν τα οποια λαθη.Να σημειωθει οτι η ομαδα μας θα στερηθει την παρουσια 6 βασικων παιχτων στην συνεχεια του πρωταθληματος που καλουντε να εκπληρωσουν τα στρατιωτικα τους καθηκωντα,κανοντας πολυ δυσκολη την  καλη συνεχεια της ομαδας που βρισκεται 4η' στον βαθμολογικο πινακα.

Ας ελπισουμε οτι τα κενα θα αναπληρωθουν και η εικονα του πρωτου γυρου θα ειναι ιδια  και στον δευτερο.

Καλη συνεχεια και καλη χρονιά στην ομαδας μας.